Egy weboldal tervezése, amellyel az emberek érdekeltek

Nem olyan nehéz létrehozni egyéni weboldalt. Ez nem igaz a webes tervezésre. Győződjön meg róla, hogy ismeri a weboldal bonyolult aspektusait, és sikeres lesz. Az alábbi információk kiváló tanácsokat adnak az alapvető webdesignokról.

Egy weboldal tervezése, amellyel az emberek érdekeltek

Nem olyan nehéz létrehozni egyéni weboldalt. Ez nem igaz a webes tervezésre. Győződjön meg róla, hogy ismeri a weboldal bonyolult aspektusait, és sikeres lesz. Az alábbi információk kiváló tanácsokat adnak az alapvető webdesignokról.

101. https://bit.ly/3vvYFUf

-----------------------------
102. https://bit.ly/3q4gdWo
103. https://bit.ly/3gDgxqV
104. https://bit.ly/3cLWVja
105. https://bit.ly/3gIPpH2
106. https://bit.ly/3vBBRT8
Ellenőrizze webhelyét az összes különböző böngészőben. A böngészőn nem mindig az, amit a látogatók látnak a böngészőjükben. Tehát lépjen kapcsolatba a legújabb böngészőkkel, és próbáld ki őket, és nézd meg a honlapodat. Azt is szeretné küldeni webhelyét, hogy valaki más operációs rendszert használ, így láthatja, hogy böngészője kompatibilis az Önével.

Multimédiás prezentációkhoz használja az új HTML5 szabványt. Bár a HTML5 nem annyira robusztus az animáció és a Flash játékok számára, az előnye, hogy stabilan működik a mobiltelefon-böngészőkön, beleértve az Apple hardverében találhatóakat is. A HTML5 is kissé kisebb, mint a Flash, így a betöltési idő is javul.

Amikor arra gondolt, hogyan tervezzen egy weboldalt, biztosan gondolja át a navigációt. A navigáció könnyen hozzáférhető és könnyen használható. Helyezze a navigációs sávot egy figyelemre méltó helyen minden oldalra. Győződjön meg róla, hogy a lap többi része jól folyik, és nem zavarja a látogatókat.

Használjon nyomkövető szolgáltatást, nem pedig a látogatói számláló megjelenítéséhez. Sok webhely még mindig megjeleníti számlálóit, de nem szolgálnak semmilyen valós célt. Számos kiváló minőségű nyomkövető szolgáltatás áll rendelkezésre, és néhány még ingyenes. Használja ezeket ahelyett, hogy megmutatná, hogy hány ember látogat meg.

Ismerje meg a HTML és a CSS alapjait. Annak ellenére, hogy sok sablon van, amely lehetővé teszi, hogy csak kitöltse a lapokat, a weblap létrehozásához ezek a sablonok csak korlátozott tervezési lehetőségeket biztosítanak. Megérteni, hogy a feliratkozási nyelv és a stíluslap együtt dolgozzon, lehetővé teszi, hogy testreszabhatja webhelyét a szíved tartalmára.

Ahhoz, hogy a webhely látogatói könnyedén navigálhassanak webhelyén, úgy tervezhessék meg, hogy könnyen megtalálható legyen a "cucc". Ha van egy egyszerű webhelye, amely megkönnyíti az információk megkeresését, akkor a látogatóit sokkal hosszabb ideig tarthatja. Ha megnehezíti számukra, akkor csalódni fog, és elhagyják.

Ha több oldala van a webhelyén, használjon navigációs sávot a tetején, hogy segítsen a látogatóknak megtalálni a szükséges információkat. Tartalmazza a kapcsolattartási adatokat, hogy beszéljenek veled, ha szeretnék. A címeknek világosnak és láthatónak kell lenniük, és a bekezdéseknek tömörnek és könnyen olvashatóknak kell lenniük.

Ne töltsön be automatikusan gazdag tartalmat. A gazdag tartalom elsősorban a zenére és a videókra vonatkozik, de bármi más, mint a szöveg vagy a grafika. Sokan olyan munkakörnyezetben böngésznek, ahol a hirtelen lejátszott hangok nagy probléma. Sokan úgy találják, hogy ilyen gazdag tartalom bosszantó általában. A gazdag tartalomnak némi kölcsönhatást kell követnie a felhasználótól a lejátszás előtt.

Miután elolvasta a cikk tippjeit, el kell kezdeni a gyakorlatot a demo helyszínen vagy ingyenes tárhelyszolgáltatással. Miután elkezdtél dolgozni egy weboldalon, nagyon gyorsan észre fogod venni, milyen egyszerű. Innen elkezdheti a festői oldalak tervezését, amelyeket mindenki szeretni fog. Ne feledje, hogy a fentiekben leírtakat használja.