Gyere be életed legjobb formájába!

Gyere be életed legjobb formájába!

Gyere be életed legjobb formájába!



Szüksége van egy kis motivációra az intelligens fitnesz terv megkezdéséhez? Összeállítottuk ezeket a tippeket, amelyek ösztönzik Önt a jobb egészség és erősebb test utazásába. Ha készen állsz, lépjünk fel a földre, és kezdjük el elérni fitnesz céljainkat!

Gyaloglás vagy futás közben keressen jó lendületet. Bizonyos típusú testmozgásoknál jó ötlet lehet a korlátok kitolása. Ez nem az a helyzet, amikor egészségre járás vagy kocogásról van szó. Ha úgy találja, hogy reszkető és nehezen lélegzik, lassítson le egy kicsit. A cél az állóképesség fejlesztése, nem pedig a kopás.

Az egészséges test fenntartásának jó módja a napi testmozgás. Ennek a napi rituáléknak az előnyei nem korlátozódnak az ábrázolható test kialakításához, hanem elősegítik a stressz csökkentését és enyhítik a depressziót. Ez is jó módja az anyagcserének magas szintjének tartására, és ezáltal segíti az egyént a fogyásban és a fitneszben.

Ha folyamatosan elkötelezett a fitnesz és a jobb egészség iránt, akkor érdemes megvenni a profi edzőt. Mind Ön, mind a személyi edző gondoskodni fog arról, hogy formájába kerüljön. Nem mindenki számára elérhető, de az edző néhány emberre nagy hatással lehet.

Rendszeresen meg kell változtatnia a fitnesz rutinját, hogy továbbra is élvezhesse a testmozgást. Ha túl sokáig használja ugyanazt a rutinot, a test megszokja, és az előnyök csökkenni kezdenek. Új edzés hozzáadása szintén szórakoztató lehet, és megakadályozhatja, hogy unatkozzon az edzésekkel.

Válasszon szorosan felszerelt cipőt a hegymászáshoz, és illessze be csupasz lábához. A hegymászás szinte ugyanolyan érzés, mint az erő és a kitartás kérdése. Szorosan felszerelt cipő, olyan szorosan felszerelt cipő, hogy valójában nem tudunk kényelmesen járni bennük, engedjük meg, hogy hatékonyabban tudjunk mászni.

Az alkar izmainak edzéséhez próbálja meg az alkar fogantyúit. Az alkar-markolatok rugót használnak az ellenálláshoz. Egyszerűen kinyomja és elengedi az alkar izmainak gyakorlására. Kezdetben nehéz lehet szorítani a markolatot, de az idő múlásával a korábbinál jobban meg kell tudni szorítani a markolatot.

Ez egy nagyszerű módja az általános futási sebesség és tartósság növelésének: ossza meg teljes futását három különálló időszakra. Az első időszak alatt tartsa a futási sebességet közvetlenül a személyes minimum felett. A második időszakban növelje közepes sebességgel a sebességet. Amikor eléri a harmadik időszakot, növelje meg a sebességet a leggyorsabbra.

Egy nagyszerű fitnesz tipp a statisztikák gyakran mérésére. Legalább négyhetente meg kell mérnie a derék méretét, a testzsírt vagy más változót. Ez megmutatja azokat az eredményeket, amelyeket az edzés adott neked, ami még inkább ösztönözni fogja céljainak elérését.

Ezeknek a fitnesz-tippeknek ösztönözniük kell, hogy új szemmel nézzen meg a fitnesz erőfeszítésein, dolgozzon olyan dolgokon, amelyeket javítani kell, és fellendítse az Ön számára működő rutinokat. A célok már szem előtt állnak, most már csak be kell tartania a tervét. Sok szerencsét!