Tanulja meg az iPhone használatát az alábbi tippekkel

Tanulja meg az iPhone használatát az alábbi tippekkel

 

Sok ember nem érti, hogyan lehet a legjobban kihasználni az iPhone-t. Ez a cikk remek tippeket ad, amelyek az összes iPhone-technológia csúcsán tartják Önt. Olvassa tovább, és derítse ki, hogyan használja a telefonját a lehető legnagyobb mértékben!

 

Nagy teherbírású tokok nagyon ajánlottak az iPhone készülékéhez, különösen, ha gyermekei vannak. Ezek ütésállóak abban az esetben, ha ledobja, vagy eldobja. Megvédheti a képernyőt, ha képernyővédőt használ, a karcolásoktól, a szennyeződéstől és a portól, amely károsítja azt.

 

Használja ki teljes mértékben az iPhone kamera részében található videó funkció előnyeit. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, akár egyperces videókat készítsen a telefonjára. Ha elkészült a videóval, akkor lépjen a fényképek részre, és játssza le, vagy küldje el a videót egy barátjának.

Jobb módja van az automatikus javítás kikapcsolásának, mint az "X" gomb megnyomása. A képernyő alternatív megoldásként bármilyen helyen megérinthető. A javaslatmező automatikusan bezárul.

 

Szeretett volna már gyorsan eljutni az oldal tetejére? Ahelyett, hogy megpróbálna visszagörgetni, kattintson a képernyő tetején található állapotsorra. Az iPhone-alkalmazások többségében (beleértve a Safari-t, a leveleket és a névjegyeket) ez gyorsan visszajuttat bármelyik oldal tetejére.

 

Keressen az App Store-ban található alkalmazások listájából, hogy különböző típusú, hasznos és praktikus funkciókat adjon a telefonhoz. Millió olyan alkalmazás közül választhat, amelyek segítségével egyedibbé és szórakoztatóbbá teheti iPhone-ját, mint egy tipikus telefonról.

 

Irányítsa zenéjét anélkül, hogy a zenei alkalmazásba menne, egyszerűen csúsztassa jobbra az alkalmazássávot. Ott egy mini zenevezérlő rendszert kap, amely tartalmazza a lejátszást és a szünetet, a következő és az előző gombokat. Akár gyorsan hozzáférhet bármilyen alkalmazáshoz, amely éppen ugyanazon a területen játszik zenét.

 

Fel kell keresnie egy éttermet vagy egy orvosi rendelő számát? Nyissa meg a Safarit, és végezzen helyi keresést. A Safarinak fel kell ismernie a telefonszámokat, és lehetővé kell tennie, hogy megérintse őket. Ha így tesz, az iPhone tárcsázza a számot. Ez működik az e-mailben elküldött számoknál is.

 

Ne írja azt a telefonszámot, amelyet keresett, egy darab papírra. Ha olyan számot talál a Safari-ban, amelyet szeretne hívni, akkor nem kell használni a szokásos tárcsázót. Csak érintse meg a telefonszámot, hogy a telefon automatikusan felhívja.

 

Tartsa frissítve a firmware-t. Nemcsak a telefon jobb működését segíti, hanem az akkumulátor hosszabb élettartamát is. Csak győződjön meg arról, hogy az asztalon vagy laptopon van iTunes, és csatlakoztassa a telefont a géphez. Az iCloud segítségével csatlakozhat Apple számítógéphez is.

 

Ha sokat használ bizonyos szavakat és kifejezéseket, amelyeket sok időbe telik a gépeléssel leírni, akkor a legjobb a parancsikonok hozzáadása. Ezt a telefon Beállítások részében teheti meg. Például a "SYL" használható a "később találkozunk" kifejezésre. E három betű beírása arra kéri a telefont, hogy írja be a teljes kifejezést.

 

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, jól kellett értesülnie az iPhone legújabb technológiai fejlődéséről. Bár naponta jelennek meg új alkalmazások, most már képesnek kell lennie megérteni az iPhone alapvető funkcióit, és gond nélkül eldöntenie, hogy mely alkalmazások az Ön számára megfelelőek. Remélhetőleg ez a cikk néhány iPhone-kezelési tippet adott Önnek, amelyeket jól ki tud majd használni.