A legjobb helyek tervezése: itt a súgó

Ha most elkezdesz a webdesign-ban, akkor sokkal többet kapsz. Ha érdekli ezt a témát, akkor ezt a cikket olyasmi, amit biztosan el kell olvasnia. A következő tipp azt fogja mondani, hogy mit kell tudni.

A legjobb helyek tervezése: itt a súgó



Ha most elkezdesz a webdesign-ban, akkor sokkal többet kapsz. Ha érdekli ezt a témát, akkor ezt a cikket olyasmi, amit biztosan el kell olvasnia. A következő tipp azt fogja mondani, hogy mit kell tudni.

Tartalmazzon egy linket a honlap minden oldalára. Ennek egyik legjobb módja, hogy grafikus címet készítsen az oldalára, amely minden oldalon megtalálható. A webes felhasználók szokás szerint rákattintanak egy grafikára, hogy hazatérjenek, így nem lesz tanulási görbe a webhely navigálásához.

Ne használjon sok grafikát. Bár a grafika szükséges, a webhely professzionális, jól megtervezett és összetett megjelenésűvé teszi a projektet, és túl soknak tűnhet, hogy kifogástalanul nézzen ki. Ne használja a grafikát a webhely díszítésére; azokat szakszerűnek kell lenniük. Webhelye sokkal használhatóbb és felhasználóbarátabb lesz, ha minimalizálja a grafikák használatát.

Mindig jelölje meg azokat a fájlokat, amelyeket egy külső programban megnyitni kell. Sok webhely PDF fájlokat tárol, és ritkábban DOC fájlokat, amelyeket a Foxit Reader és a Microsoft Word / OpenOffice programokban kell megnyitni. Ezeket a fájlokat a fájltípust jelölő ikonnal kell megjelölni, és egy linket a megfelelő néző letöltéséhez, ha a felhasználó nem rendelkezik.

Rendszeresen frissítenie kell a tartalmát és megszabadulnia a lejárt tartalmaktól. Ha van olyan oldala, amely bizonyos típusú különleges eseményeket támogat, ami már hat hónapja történt, akkor elvesztette az olvasókat. Ha az Ön webhelye elhanyagoltnak és használaton kívülinek tűnik, a potenciális ügyfelek biztosan elveszítik üzleti tevékenységüket máshol. Állítsa be a felülvizsgálat ütemezését a tartalom frissítéséhez és a már nem hasznos elemek eltávolításához.

Helyezzen be webhelytérképet a webhelyére. A webhelytérképek több célt szolgálnak. Először is könnyebbé teszi a webhelyen a navigációt a látogatók számára. Másodszor, a nagy keresőprogramok kihasználhatják azt a teljes webhely indexelésére. Ez azt jelenti, hogy a keresőmotor-optimalizálás javul, és webhelye több expozíciót kap, így nagyobb nyereséget kereshet.

Számos olyan program áll rendelkezésre, amelyek segítségével vonzó webhelyet hozhat létre. Ezek a programok könnyen kezelhetők és segítenek megtanulni az alapokat. Ha látogatókat szeretne, vonzó weboldala van.

Ha úgy gondolja, hogy a webhelye mobil eszközökön keresztül érhető el, akkor a terveket egyszerűvé kell tenni. A vaku, a túlzott képek és a bonyolult menük használata nem fordul elő jól a mobil platformra. Tartsa tisztán és egyszerűen az oldalát, vagy hozzon létre egy saját mobilhelyet a felhasználók számára.

A felugró ablakok egy olyan funkció, amelyet el kell kerülni. Bár a felugró ablakokhoz használatos, gyakran bosszúságnak tekintik. Ha a látogatók eléggé csalódnak a felugró ablakokkal, akkor véglegesen elhagyhatják a webhelyét.

Mostanában tudod, hogy a webdesign minden bizonnyal egy módja annak, hogy növelje a pénzáramlást, amikor a szakterületen jártas. Ne feledje, hogy sokféle módon lehet pénzt keresni a web designból, és nem szabad magára korlátozni.