Javítsa otthonát és javítsa életét: ezek a tippek megmutatják, hogyan

Javítsa otthonát és javítsa életét: ezek a tippek megmutatják, hogyan

A lakásfelújítás nagy munka lehet. Időnként elsöprő lehet a kísértés, hogy fejest ugorjunk és kibelezzük az egész házat a fejlesztések érdekében. Minden lakásfelújítási projekt megkezdése előtt átfogó költségvetésre és alapos tervre van szükség. Ezek a tippek szilárd alapot adnak a projekt elindításához.

A tető felújításához használjon fehér cserepet vagy más, hasonló árnyalatú anyagot. A világosabb csempék jobban visszaverik a nap káros sugarait, és tartózkodnak a sötétebb csempékre jellemző elnyeléstől. Rengeteg pénzt takaríthat meg hűtési és fűtési számláján.

A nyári légkondicionálás költségeinek megtakarítása érdekében próbáljon meg mennyezeti ventilátorokat telepíteni. A mennyezeti ventilátorok keringetik a levegőt a helyiségen belül, lehűtik azt anélkül, hogy központi levegőrendszert kellene bekapcsolni. Viszonylag könnyen felszerelhetők, és a világítótestek helyére is felszerelhetők.

Food distributor and wholesale in Hungary | White Lake
 
Food distributor and wholesale in Hungary | White Lake Ltd.
 
Lebensmittelhändler and Großhandel in Ungarn | White Lake
 
 
2) ... és ezek az új legfőbb oldalak a termékekre, mögöttük a title/ bold kulcsszóval:
 
Philadelphia krémsajtos szendvicskrém | White Lake Kft.
 
Milram grízpuding, tejszín és sajtok | White Lake
 
Nurishh vegán sajt alternatíva | White Lak
Emborg Cheddar, Holland Maasdamer sajt | White Lake
Romi sütőolaj fritőzbe Green, Blue | White Lake
 
Frischli főző tejszín, habtejszín | White Lake
 

Greenfield tea magas minőség, kedvező ár | White Lake

Próbálja meg minimalizálni a falra szögezett képek számát. Úgy tűnik, sokan elragadtatják a falon lógó fényképek és nyomatok tucatjait. Adjon hozzá körülbelül 4-5 képet a falára, szép keretekbe rendezve, hogy drámai, de letisztult megjelenést hozzon létre.

Legyen egy nagy faliújság a konyhájában vagy a nappalijában, ahol emlékeztetőket írhat magának a tennivalókról vagy a fizetendő számlákról. Sürgősségi telefonszámok, névjegyek, prospektusok, képeslapok és önmaga számára készített jegyzetek jobban néznek ki a faliújságon elhelyezve, és nem teszik rendbe a hűtőszekrényét vagy más készülékeit.

Gondosan válasszon tapétamintákat. Kerülje a túlnyomó minták használatát kis helyeken; fordítva, ha merész kialakítást használunk egy nagyon nagy helyiségben, akkor az otthonosabbnak tűnik. Soha ne használjon mintás tapétát, ha mintás szőnyege vagy ablakburkolata van. A kényelmetlen sarkokkal és mélyedésekkel teli helyiséghez válasszon egy olyan tapétát, amely véletlenszerű kialakítású, amelyet a szem nem követ. Ez segít elrejteni a falak tökéletlenségeit.

Ha van helye, és a városi rendeletek ezt megengedik, fontolja meg, hogy bővítse otthonát. Az extra hely irodának, odúnak vagy családi szobának is használható. Fontolja meg a tetőablak elhelyezését a kiegészítőben. Ezek a kiegészítők jelentősen növelik otthona értékét.

Míg az új lakásépítőknek manapság csak alacsony átfolyású WC-ket kell felszerelnie, a régebbi otthonokban ritkán van hatékony vízvezeték; egy régebbi WC több mint három gallon vizet használ öblítésenként; egy új, alacsony áramlású komód ennek a mennyiségnek kevesebb mint felét fogja felhasználni, így bölcs befektetés, amellyel pénzt takaríthat meg a vízköltségen.

Cserélje ki a régi függönyöket újakra. A kifakult függönykészlet elveszi az egész tér megjelenését. Ezek kiküszöbölésével drámai hangulatot varázsol szobájába anélkül, hogy végig kellene mennie a szoba festésén. Ez egy megfizethető és egyszerű módja annak, hogy új megjelenést kapjon.

Szerelje szét az új szekrényeket, mielőtt telepíti őket. Távolítsa el a szekrényajtókat és az összes fiókot, hogy könnyebben és könnyebben felszerelhető legyen. Ügyeljen arra, hogy felcímkézze az összes fiókot és ajtót, hogy beszereléskor visszahelyezhesse őket a megfelelő szekrénybe.

Dolgozzon belülről kifelé, amikor javítja otthonát. Az ilyen típusú javításokhoz általában be kell jutni a falakon belülre, ezért célszerű ezeket a munkák elvégzése előtt elvégezni. Akkor is könnyebb ezt megtenni, ha már felújítja a falakat, és már szétszedte őket.

Ahogy a bevezetőben is szerepel, egy új lakásfelújítási projekt elindítása nagyon izgalmas lehet. Gondos tervezés szükséges ahhoz, hogy minden megfelelő eszköz, pénz és egyéb erőforrás rendelkezésre álljon. Tehát, ha követi ezeket a tippeket, új lakásfelújítási projektjének elindítása fájdalommentes és egyszerű lesz, amennyire csak lehetséges.