Találja meg a megfelelő utólagos vízszigetelés profilt

Találja meg a megfelelő utólagos vízszigetelés profilt


Tudta, hogy a szivárgásos szórófejet a konyhai mosogatón hibás átirányító okozhatja? Ha ez felkeltette az érdeklődését, vagy ha többet szeretne megtudni az utólagos vízszigetelésről, akkor elolvashatja, hogy mit kell még adnunk ebben a cikkben az otthon utólagos vízszigetelés gondozásáról.

Egy utólagos vízszigetelés projekt elindításakor, amely a csövekben lévő hangos zajok miatt először ürítse ki a csöveket. Ez könnyű megoldást jelenthet egy másik bölcs pazarolt hatalmas munkára. Csak zárja be a fő vízvezetéket és nyissa ki a ház egész felületét. Miután a víz megállt, kapcsolja be a vizet a fő forrásból, és ellenőrizze, hogy megszűnik-e a zaj.

Ha eltömődött lefolyó, ne használjon tisztítószereket az eltömődés megszüntetéséhez. Ezek a kemény vegyi anyagok korrodálhatják a fémcsöveit, ami idővel szivároghat és törhet csöveket. Ehelyett ragaszkodjon egy dugattyúhoz, vagy használjon utólagos vízszigetelés kígyót, hogy megtisztítsa őket.

Ha a víz fekete színű lesz, akkor valószínűleg vas- és magnézium-problémája van a vízének. Vegye fel a kapcsolatot egy vízlágyító társasággal, és kérje meg őket, hogy jöjjenek ki, és értékeljék a vizet. Vízlágyító hozzáadásával képesek lesznek megoldani a problémát.

Megelőző intézkedés egy furcsa illatú konyhai mosogató javítására jó módszer lehet a konyha jó illata megtartására. Ügyeljen arra, hogy ne dobjon hajat vagy zsírt a mosogatóba. Használjon szódabikarbónát, ha furcsa szaga van a csatornából. Ügyeljen arra, hogy a hulladékkezelőt használja, ha van élelmezése és víz felhasználása, miközben ezzel elkerüli a szemétlemez késeit.

Győződjön meg arról, hogy otthonában mindenki tudja, hol van a fő vízzáró szelep, és tudja, hogyan kell működtetni. Ilyen módon, ha vízprobléma merül fel, a háztartásában bárki kikapcsolhatja a vizet, ezáltal csökkentve annak esélyét, hogy otthona jelentős vízkárosodást szenvedjen.

Ha új csöveket szeretne szerezni otthonában, próbáljon távol maradni a rézcsövektől. A réznek általában problémái vannak a víz és a talaj korróziója miatt. Az ilyen csövek telepítése szintén nehezebb. Az acél- vagy ólomcsövek általában a legjobb minőséget és a legtartósabbak.

Időről időre öntsön egy nagy vödör vizet az alagsori padló lefolyójába. Ez segít megtartani a csapda tömítését, és megakadályozza, hogy bizonyos gázok belépjenek otthonába. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy néhány évente szakember ellenőrizze a padló lefolyását.

Összegezve: a szivárgó csaptelepet egyszerűen egyszerűbb rögzíteni, mint gondolnád. Ahelyett, hogy egy vízvezeték-szerelőre hívott volna, meg kellett várnia, és utána kifizeti a legmagasabb dollárt, most már javíthatja. Használja ezt a tanácsot, hogy a lehető legjobb pénzügyi helyzetbe kerüljön, amikor az utólagos vízszigetelésről van szó.