Nézze meg ezeket a fantasztikus Iphone trükköket, amelyek valóban egyszerűek

Nézze meg ezeket a fantasztikus Iphone trükköket, amelyek valóban egyszerűek

 

Az iPhone az egyik leginnovatívabb és leghasznosabb fejlesztés a mobiltelefon és a technológia világában. Minden új iPhone-verzió nagyon várt. Tehát megtanulni kihasználni ezt a hihetetlen találmányt, mindenképpen az ön érdeke. Ez a cikk számos módot tartalmaz az iPhone használatára és a lehető legtöbb kihasználására.

 https://motivationalquotes412876414.wordpress.com/become-the-person-you-want-to-be-by-following-these-personal-development-tips/
http://building-self-esteem.yolasite.com/boost-personal-development.php
http://building-self-esteem.yolasite.com/motivational-quotes-images.php
http://building-self-esteem.yolasite.com/treating-depression.php
http://building-self-esteem.yolasite.com/success-quotes.php
http://building-self-esteem.yolasite.com/inspirational-quotes-and-sayings.php
http://building-self-esteem.yolasite.com/famous-quotes-images.php

Az iPhone megkönnyíti a tájékozódást. A telefon szoftverében található térképalkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhol láthassa tartózkodási helyét, ahol szolgáltatása van. Találhat hazaútvonalakat, vagy felfedezhet olyan új régiókat, amelyekre soha nem gondolt.

 

Ha iPhone-ját víz éri, egyszerűen használjon rizst a kiszáradáshoz. A telefont egy tócsába, WC-be vagy más nedves helyre dobni szinte elkerülhetetlen. Ne használjon hajszárítót. Ehelyett papírtörlővel törölje meg. Ezután tegye a telefont egy Ziploc táskába, amely tele van rizzsel. Ha néhány órára, vagy még inkább egy éjszakára bent hagyja, száraz, működő iPhone-ja legyen.

 

Az akkumulátor kímélése érdekében csökkentse iPhone fényerejét. A telefon fényerő-beállítással rendelkezik a beállítási területén, és ez könnyen módosítható. Ez segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát azokon a napokon, amikor hosszú ideig be kell kapcsolnia készülékét.

 

Használja iPhone névjegyeinek szakaszát az összes barát és család megszervezéséhez. Ez nagyon fontos, mivel ábécésorrendbe állíthatja az összes névjegyet, és rengeteg információt tartalmazhat az egyes kapcsolatokról. Továbbá a névjegy képernyőn rákattinthat egy névre, és azonnal hívhatja őket.

 

Ne essen pánikba, ha az iPhone nedves lesz. A telefonok néha kicsúsznak a zsebekből és tócsákba kerülnek. Ha ez történik, ne használjon hajszárítót, hogy megpróbálja a lehető leggyorsabban kiszárítani a telefont. Ez a nedvességet mélyebbre kényszerítheti a telefonban. Ehelyett próbálja meg egy éjszakán át egy zacskó főzetlen rizsben hagyni a telefonját.

Alkalmazást készíthet bármely olyan webhelyről, amelyet gyakran felkeres. Először navigáljon a webhelyre. Ha megérkezik, egyszerűen érintse meg a "Go" gombot. Ezzel lehetővé teszi a webhely felvételét a kezdőképernyőre. Miután ez a kezdőlapon van, átnevezheti és elkészítheti saját alkalmazását.

 

Ha az interneten keres az iPhone készülékén, kattintson a középső alsó nyílra, hogy továbbítsa a hivatkozást arra az oldalra, amelyen éppen tartózkodik, az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkeket keres az iPhone készülékén, és nincs elegendő hely mindet tárolni.

 

Ha dolgozik vagy iskolába jár, győződjön meg arról, hogy iPhone-ja rezgésre van állítva, hogy csökkentse a fennakadás esélyét. Ezt úgy teheti meg, hogy belép a hang szakasz beállításaiba, és bekapcsolja az iPhone készülék be- és kikapcsolását, így praktikus módon fogadhatja az üzeneteket vagy hívásokat.

 

Ha e-mailt vagy dokumentumot kell írnia az iPhone összes nagybetűjével, egyszerűen kétszer érintse meg a shift billentyűt a zároláshoz. Ez hasonló ahhoz, ahogy bármelyik normál billentyűzeten beírná a nagybetűs zárat. Ezután egyszerűen beírhatja a dokumentumot minden nagybetűbe, anélkül, hogy folyamatosan újra és újra meg kellene nyomnia a shift billentyűt.

 

https://www.bestbyte.hu/Szamologep-fordito-gep-cSZF.html
https://www.bestbyte.hu/Port-bovito-cPBO.html
https://www.bestbyte.hu/Hordozhato/Sal-RRT-11B-USB-SD-FM-kazettas-retro-radio-p201831.html
https://www.bestbyte.hu/ujsag-hujsag.html
https://www.bestbyte.hu/JatekGameStar-Mini-GameStar-Mini-Timeshift-FPS-PC-jatek-szoftver-p66634.html
https://www.bestbyte.hu/MP3-MP4-MP5-lejatszo-cMPX.html
https://www.bestbyte.hu/Home/Microsoft-Windows-10-Home-64-bit-HUN-1-Felhasznalo-Oem-1pack-operacios-rendszer-szoftver-p112520.html
https://www.bestbyte.hu/black-friday-hBF.html
https://www.bestbyte.hu/Okosora-cTES.html
https://www.bestbyte.hu/Notebook-cNOT.html
https://www.bestbyte.hu/11-cAPH11I.html
https://www.bestbyte.hu/black-friday-hBF.html

 

 

Mint már tudod, az iPhone valóban innovatív és hihetetlen eszköz, amely hosszú időn keresztül megjelenik. Az iPhone legtöbb felhasználója imádja, és kíváncsi arra, hogy valaha hogyan éltek anélkül. Tartsa meg ezt a cikket és a benne található tippeket, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ebből a hihetetlen eszközből.

Álló tükör  https://lampone.hu/fali-tukor-allo-tukor

kovácsoltvas kapu  http://www.lakatos-muhely.hu/kovacsoltvas-kapu/

Lámpás  https://lampone.hu/lampas-szett-2-darabos-vilagos-barna-60-40cm

digitális marketing https://lampone.hu/online-marketing-tanacsadas

fimar ipari botmixer https://chef-iparikonyhagepek.hu/ipari-botmixer-kezi-habvero
fimar ipari húsdaráló https://chef-iparikonyhagepek.hu/ipari-husdaralo    
rational ipari sütő és ipari gőzpároló https://chef-iparikonyhagepek.hu/ipari-suto-gozparolo