Kiváló vízvezeték-megoldások, amelyeket bárki elsajátíthat

Összefoglalva, a vízvezeték-ügyek gondozásával kapcsolatban annyit akarsz visszahozni, amennyit csak tudsz. Használja a cikk részleteit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ismeri az összes bennünket, és remélhetőleg elkerülheti, hogy valaki mást jöjjön ki, hogy gondoskodjon a problémákról.

Kiváló vízvezeték-megoldások, amelyeket bárki elsajátíthat



A vízvezeték valóban rossz helyzetbe kerülhet. Az Ön felelőssége, hogy legalább az alapokat tudja biztosítani annak biztosítására, hogy ne veszítse el az értékes vagyont, és sokkal több pénzt fizessen. Használja ezt a cikket a legjobb vízvezeték-tanácsadáshoz.

Mielőtt elkezdené egy vízvezeték-projektet, húzza meg az összes könnyen hozzáférhető csövet. Különösen akkor, ha a csövek hangsugárzást hallanak, mivel ez egyértelmű jele annak, hogy a vezeték mentén laza csövek vannak. Az is jó ötlet, ha eltömődik, így a túlzott nyomás nem szakítja meg a laza csövet.

Győződjön meg róla, hogy mindenki, aki a házban él, tudja, hol találja meg és használja a fő vízzáró szelepet, ha a cső vészhelyzetben van. Ez különösen akkor fontos, ha olyan területen tartózkodik, ahol a csövek fagyaszthatók. Vegyünk egy pillanatra, hogy megmutassák családtagjaidnak, hogy hol van a szelep, és hogyan kapcsolja ki megfelelően.

A téli hónapokban fel nem használt állapotú ház téligénybe vételéhez teljesen el kell üríteni az összes csövet. Miután kikapcsolta a fő vízellátást, hagyja, hogy az összes vízlefolyó a csapokból, WC-kből és a vízmelegítőből (kapcsolja ki a gázt). Adjunk hozzá egy csepp fagyállót a mosogatóhoz és a kádhoz, hogy megakadályozzák a víz lefagyását a lefolyócsapban.

Használja a szeméttartalmát a hideg vízzel, hogy megőrizze az ártalmatlanítás lapátjait. A forró víz használata folyékonyabbá teszi a zsírt és problémákat okozhat, beleértve az eltömődést is. Ügyeljen arra, hogy a lapátokat egy kis mosogatószerbe helyezze, és egyszerre fusson hideg vízzel.

Ellenőrizze, hogy a WC-k mennyire öblítenek. Ha a fogantyút le kell játszani, hogy folyamatosan tartsa a vizet, vagy ha az öblítéshez többször is meg kell tartani, szükség lehet a tartály néhány részének ki- kapcsolására. Ez nem drága, és segíthet csökkenteni a havi vízszámláját. Ez azt is jelentheti, hogy elkerüljük az öblítő rendszer zavarba ejtését, amikor meglátogatja a látogatókat!

Egyszerű módja van arra, hogy ellenőrizze a WC-t szivárgást, ami hosszú távon nagy költségmegtakarításhoz vezethet. Ennek legegyszerűbb módja, hogy egy kis mennyiségű élelmiszer-festéket öntsünk a WC tartályába egy éjszakán át. Reggel, ha bármilyen színe van a medencében, akkor tudod, hogy van egy szivárgásod, ami némi figyelmet igényel.

Ne helyezzen tárgyakat a WC-kbe, amelyek nem tartoznak ide. Ha például nő vagy, ne dobja el az egészségügyi betéteket vagy tamponokat a WC-be. Ez súlyos károkat okozhat a WC-nek, ami vízvezeték-szerelőt igényelhet, vagy ami még rosszabb, egy teljesen új WC-t!

Fedjük le a csöveket, amelyek kívül vagy hideg helyen vannak. Használja a hő szalagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csövek teljesen fedett és szigeteltek-e. Ez megakadályozza a fagyasztott csöveket télen, ami költséges probléma lehet. Ellenőrizze a kültéri csöveket más problémákkal, mint például szivárgások és repedések, amelyek jobban elkapják a korai időt.

Összefoglalva, a vízvezeték-ügyek gondozásával kapcsolatban annyit akarsz visszahozni, amennyit csak tudsz. Használja a cikk részleteit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ismeri az összes bennünket, és remélhetőleg elkerülheti, hogy valaki mást jöjjön ki, hogy gondoskodjon a problémákról.