Kiváló vízvezeték-megoldások, amelyeket bárki elsajátíthat

Összefoglalva, a vízvezeték-ügyek gondozásával kapcsolatban annyit akarsz visszahozni, amennyit csak tudsz. Használja a cikk részleteit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ismeri az összes bennünket, és remélhetőleg elkerülheti, hogy valaki mást jöjjön ki, hogy gondoskodjon a problémákról.

Kiváló vízvezeték-megoldások, amelyeket bárki elsajátíthatA vízvezeték valóban rossz helyzetbe kerülhet. Az Ön felelőssége, hogy legalább az alapokat tudja biztosítani annak biztosítására, hogy ne veszítse el az értékes vagyont, és sokkal több pénzt fizessen. Használja ezt a cikket a legjobb vízvezeték-tanácsadáshoz.

Mielőtt elkezdené egy vízvezeték-projektet, húzza meg az összes könnyen hozzáférhető csövet. Különösen akkor, ha a csövek hangsugárzást hallanak, mivel ez egyértelmű jele annak, hogy a vezeték mentén laza csövek vannak. Az is jó ötlet, ha eltömődik, így a túlzott nyomás nem szakítja meg a laza csövet.

Győződjön meg róla, hogy mindenki, aki a házban él, tudja, hol találja meg és használja a fő vízzáró szelepet, ha a cső vészhelyzetben van. Ez különösen akkor fontos, ha olyan területen tartózkodik, ahol a csövek fagyaszthatók. Vegyünk egy pillanatra, hogy megmutassák családtagjaidnak, hogy hol van a szelep, és hogyan kapcsolja ki megfelelően.

A téli hónapokban fel nem használt állapotú ház téligénybe vételéhez teljesen el kell üríteni az összes csövet. Miután kikapcsolta a fő vízellátást, hagyja, hogy az összes vízlefolyó a csapokból, WC-kből és a vízmelegítőből (kapcsolja ki a gázt). Adjunk hozzá egy csepp fagyállót a mosogatóhoz és a kádhoz, hogy megakadályozzák a víz lefagyását a lefolyócsapban.

Használja a szeméttartalmát a hideg vízzel, hogy megőrizze az ártalmatlanítás lapátjait. A forró víz használata folyékonyabbá teszi a zsírt és problémákat okozhat, beleértve az eltömődést is. Ügyeljen arra, hogy a lapátokat egy kis mosogatószerbe helyezze, és egyszerre fusson hideg vízzel.

Ellenőrizze, hogy a WC-k mennyire öblítenek. Ha a fogantyút le kell játszani, hogy folyamatosan tartsa a vizet, vagy ha az öblítéshez többször is meg kell tartani, szükség lehet a tartály néhány részének ki- kapcsolására. Ez nem drága, és segíthet csökkenteni a havi vízszámláját. Ez azt is jelentheti, hogy elkerüljük az öblítő rendszer zavarba ejtését, amikor meglátogatja a látogatókat!

Egyszerű módja van arra, hogy ellenőrizze a WC-t szivárgást, ami hosszú távon nagy költségmegtakarításhoz vezethet. Ennek legegyszerűbb módja, hogy egy kis mennyiségű élelmiszer-festéket öntsünk a WC tartályába egy éjszakán át. Reggel, ha bármilyen színe van a medencében, akkor tudod, hogy van egy szivárgásod, ami némi figyelmet igényel.

Ne helyezzen tárgyakat a WC-kbe, amelyek nem tartoznak ide. Ha például nő vagy, ne dobja el az egészségügyi betéteket vagy tamponokat a WC-be. Ez súlyos károkat okozhat a WC-nek, ami vízvezeték-szerelőt igényelhet, vagy ami még rosszabb, egy teljesen új WC-t!

Fedjük le a csöveket, amelyek kívül vagy hideg helyen vannak. Használja a hő szalagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csövek teljesen fedett és szigeteltek-e. Ez megakadályozza a fagyasztott csöveket télen, ami költséges probléma lehet. Ellenőrizze a kültéri csöveket más problémákkal, mint például szivárgások és repedések, amelyek jobban elkapják a korai időt.

Összefoglalva, a vízvezeték-ügyek gondozásával kapcsolatban annyit akarsz visszahozni, amennyit csak tudsz. Használja a cikk részleteit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ismeri az összes bennünket, és remélhetőleg elkerülheti, hogy valaki mást jöjjön ki, hogy gondoskodjon a problémákról.

Kommentek
  1. Én